ONS WERK

Wat kunnen we voor jou doen?

# BANDENSERVICE

U kan bij ons terecht voor de aankoop en plaatsing van alle soorten nieuwe banden (zomerbanden, winterbanden, vierseizoensbanden, 4x4 banden) van de beste gekende merken: GoodYear, Dunlop, Michelin, Continental, ... Daarnaast voeren wij ook bandenwissels uit (zomerbanden en winterbanden) en stockeren we jouw banden in ons bandenhotel. Ook voor uitlijnen en balanceren van banden of een herstelling van een lekke band kan u steeds op ons rekenen! Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven (leasewagens: KBC, Belfius, Autolease, Arval, Ciac, Leaseplan, Axus/ALD, Vancia, ...).


# VELGEN

Lichtmetalen en stalen velgen van de hoogste kwaliteit zorgen voor de perfecte afwerking van uw wagen. Maak je keuze via onderstaande links en wij doen de rest!


# AUTOKEURING

Wij kijken uw wagen na of deze geschikt is om gekeurd te worden op de autokeuring (afstellen koplampen, nazicht remmen, ...). Ook voor een keuring voor verkoop bent u bij ons aan het juiste adres!


# AIRCO-SERVICE

Wij verzorgen het onderhoud van de airco, sporen lekken op en vullen koelmiddel bij indien nodig. Zo blijft u optimaal genieten van een aangenaam binnenklimaat.


# ONDERHOUD

Een groot of klein onderhoud van alle merken kan door ons worden uitgevoerd. Naast verversen van de olie en afstellen van uw lichten vervangen wij indien nodig ook filters, schokdempers, remmen, ruitenwissers, uitlaat en batterij. Wij onderhouden zowel personenwagens als 4x4 en bestelwagens.


# HERSTELLING

Wij herstellen wagens (alle merken) zodat u opnieuw tevreden de baan op kan! Een vervangauto is ter beschikking tegen een kleine vergoeding. Wij herstellen zowel personenwagens als 4x4 en bestelwagens.